Кафедра педагогіки продовжує знайомитись з абітурієнтами

18 липня 2019, 19:51

Колектив кафедри педагогіки продовжує спілкуватись з абітурієнтами, які бажають подати документи на ОП «Педагогіка вищої школи» та «Професійна освіта».

Починаємо наше знайомство з Нагородною Аллою, абітурієнткою на ОП «Педагогіка вищої школи».

- Алло, розкажіть про себе.
- Мене звуть Нагородна Алла Романівна, я народилася на Вінниччині, отримала диплом бакалавра в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини за спеціальністю «Філологія, мова і література (англійська)».

- Звідки Ви дізнались про наш університет? Чи познайомилися з сайтом НУБіП? Що найбільше Вас привабило?
- Про НУБіП мені з великим захопленням розповів доцент кафедри педагогіки - Кучай Олександр Володимирович. Пізніше я почала переглядати матеріали на сайті. У вас дуже гарна територія, це мені сподобалось. Пізніше я прочитала, що Університет входить у десятку кращих університетів України. Звичайно, це важливо, і тому я вирішила подавати документи до Вас.

- Ким Ви плануєте в перспективі стати? Чи маєте плани займатись наукою?
- Я хочу бути викладачем у коледжі, університеті. Також мене цікавить наука, мрію навчатись в аспірантурі.

- Які Ваші захоплення? Чим Ви цікавитесь крім навчання?
- Я була старостою групи. Захоплююсь декоруванням, особливо декоруванням весіль, вишивкою, полюбляю вести дні народження, також граю на баяні та домбрі, навіть грала в ансамблі. Хотілося б ще навчитися грати на бас-гітарі.

Продовжуємо знайомство з двома абітурієнтками на ОП «Педагогіка вищої школи»

- Савчук Валентиною Андріївною та Заболотною Оксаною Олександрівною. Щоправда, це добрі знайомі кафедри, випускниці НУБІП спеціальності «Соціальна педагогіка».

Знайомимось із абітурієнткою на ОП «Професійна освіта» Скрибкою Іриною Миколаївною, яка народилась на Чернігівщині, закінчила Економічний коледж державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» і вирішила продовжити своє навчання у нашому університеті.

Шановні абітурієнти!
Для НУБіП немає нічого неможливого!
Дякуємо Вам за вибір нашого університету!
Постараємося виправдати Ваші сподівання!

 

Колектив кафедри педагогіки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook