Кирило Нікітін із Київщини: «Мрію отримати якісну освіту за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

5 липня 2019 року
     Випускник Узинської СЗШ №2 Кирило Нікітін – особистість різностороння. Захоплюється математикою та іноземними мовами, любить подорожувати і займатися спортом, закінчив музичну школу і грає на фортепіано, а ще – мріє навчатися у НУБіП.
  • Що стало вирішальним у виборі закладу вищої освіти та спеціальності?

     — НУБіП України входить у десятку кращих вишів «ТОП – 200 Україна», забезпечує якісну освіту, має різноманітні освітні програми, дає можливість проходження практики на провідних підприємствах та широкі перспективи стажування, а у подальшому, думаю, і працевлаштування. Саме тому перший пріоритет я віддаю Національному університету біоресурсів і природокористування України і спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

  • Чи знайшов підтримку та розуміння рідних?

     — Так, мої батьки одразу підтримали мій вибір. Я добре склав ЗНО з української мови, математики та англійської мови, також на мій рейтинг вплинули бали за участь в олімпіаді НУБіП. Таким чином, я зробив максимум, аби підвищити свої шанси на вступ.

  • Чого чекаєш від університету?

     — Сподіваюся, що зможу розкритися і реалізувати себе як особистість, а згодом – і фахівець. З офіційного сайту університету дізнався, що студенти НУБіП мають широкий вибір для творчої діяльності та занять спортом. Цього року також приїжджав на День відкритих дверей і нам проводили екскурсію ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження. Побачив потужну матеріально-технічну базу, сучасні лабораторії, привітний колектив, всі можливості для інтелектуального розвитку. Тому від навчання в університеті очікую дуже багато нових позитивних вражень та емоцій, цікавого студентського життя та професійного зростання.

Розмовляла старший викладач
кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка
Марина Гачковська
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook