100 випускників ННІ лісового і садово-паркового господарства отримали дипломи бакалаврів

28 червня 2019 року
     27 червня 2019 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулося урочисте свято – випуск бакалаврів денної форми навчання. Всього дипломи бакалаврів отримали рівно 100 осіб, зокрема, 56 лісівників, 30 фахівців садово-паркового господарства і 14 деревообробників.

     Розпочалося свято вручення дипломів вітальними словами директора інституту Петра Лакиди, який відзначив, що колектив доклав максимум зусиль, щоб випускники стали і фахівцями, і порядними людьми. Він побажав випускникам міцного здоров’я, постійного самовдосконалення і успішного вступу в магістратуру! Про високу конкурентоспроможність на ринку праці випускників бакалаврату ННІ свідчить і той факт, що на свято прибули головний інженер ВО «Укрдержліспроект» Ігор Бокало і заступник директора Малинського лісотехнічного коледжу Лариса Ковальчук, які вже зараз готові прийняти на роботу випускників з дипломом бакалавра.

     До привітань долучилися також голови екзаменаційних комісій із захисту випускних бакалаврських робіт. Так, професор кафедри лісівництва Петро Яворовський відзначив високий рівень захисту бакалаврських робіт і висловив впевненість, що вже з першого вересня поточного року з більшістю випускників зустрінеться під час навчання в магістратурі університету. Професор кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Сергій Ковалевський побажав випускникам бути успішними і щасливими. Найкращі побажання усім випускникам, а особливо деревообробникам, висловив професор кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Юрій Цапко. Завідувач кафедри відтворення лісів і лісових меліорацій Віктор Маурер закликав випускників використати ті величезні можливості, які їм надає магістратура НУБіП України. 

     Випускники в особі Олександра Горицького подякували викладачам та адміністрації інституту за навчання й виховання. 

     Заступник директора ННІ Олександр Соваков звернувся до випускників не лише з привітаннями, а й відзначив почесними грамотами за підписом директора ННІ тих осіб, котрі досягли найвищих успіхів у навчальній, науковій, громадській, спортивній і культурно-масовій роботі, зокрема, за відмінні успіхи в навчанні було нагороджено випускників садово-паркового господарства: Світлана Гунько, Кристіна Сорока, Олександр Бабин і Антон Рибалко. За активну громадську роботу й відмінні успіхи в навчанні Подякою і пам’ятним подарунком від ректора НУБіП України було нагороджено випускницю Світлану Гунько.

     Віктор Свинчук, заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства, побажав випускникам успішного вступу до магістратури НУБіП України і зачитав наказ ректора університету про успішне завершення навчання та здобуття відповідних професійних кваліфікацій освітнього ступеня «Бакалавр». А далі, для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів бакалаврів. Під бурхливі оплески аудиторії Петро Яворовський, Сергій Ковалевський та Андрій Спірочкін з допомогою диспетчерів ННІ Лариси Романцової і Оксани Ралко вручили омріяні дипломи кожному з них.

  

 

 

До зустрічі в магістратурі НУБіП України, дорогі випускники!

Віктор Свинчук, Андрій Спірочкін, Олександр Соваков,
заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook