Випускник школи з Черкащини Іван Лисенко про свій вибір НУБіП: переконаний, юридичний факультет допоможе стати справжнім профі

15 червня 2019 року
     Випускник Ватутінської ЗОШ №6 (Черкаська область) Іван Лисенко вирішив стати правником та вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України. До такого рішення його підштовхнуло спілкування з першокурсницею юридичного факультету Ельвірою Гаврилюк.

  • То чому саме юрист?

     — Цікаво і перспективно. Ще навчаючись в школі вивчав перспективи, які вона відкриває. Серед плюсів – на тебе завжди чекає різноманітна робота, кар’єрний ріст, відносно гнучкий графік роботи і достойна оплата праці. Юрист може працювати на державній службі, в приватній компанії або ж як самозайнята особа. Тож я твердо вирішив обрати для себе саме цей фах.

  • Але ж юристів готують багато вишів. Чому саме НУБіП?

     — Остаточне рішення я прийняв під впливом розповіді моєї Ельвіри. Також чув багато позитивних відгуків про навчання та дозвілля від інших студентів університету. Крім того, це один з кращих вищих навчальних закладів України, має високий рейтинг, хорошу наукову базу, дає можливості оволодіти практичними уміннями та навичками.
     Ще чимало хороших вражень залишилось після відвідин НУБіП на День відкритих дверей. Великі навчальні корпуси, обладнані та зручні аудиторії, ботанічний сад, чудовий стадіон, музей історії – все приваблює.
     А ще я намагаюся не втрачати даремно часу. Хочу наповнити його не лише потрібним, але й цікавим змістом найкращих студентських років. З дитинства захоплююся футболом, тож був приємно вражений тим, що в НУБіП є можливість поряд з навчанням займатися улюбленим видом спорту.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

     — Хочу здобути знання, отримати досвід, стати кваліфікованим і умілим спеціалістом. Сподіваюсь знайти справжніх друзів.

Розмовляла доцент кафедри теорії та історії держави і права
Л. Протосавіцька

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook