Вручені подвійні дипломи студентам факультету аграрного менеджменту в Словацькому аграрному університеті в м. Нітра

11 червня 2019 року
     06 червня 2019 року декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук взяв участь в офіційній урочистій церемонії вручення дипломів Магістрів/Ing. на факультеті економіки та менеджменту Словацького аграрного університету в м.Нітра. Відповідно до Угоди про співпрацю між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Словацьким аграрним університетом на факультеті економіки та менеджменту в м. Нітра навчається 14 студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України за програмами подвійних дипломів та паралельного навчання.

     Цього року навчалися в магістратурі, виконали вимоги навчального плану та успішно захистилися четверо студентів факультету аграрного менеджменту: Єлизавета Синецька, Андрій Потапенко, Петро Чулков та Микола Дерева, який отримав червоний Диплом Магістра/Ing. з Бізнес економіки та менеджменту та Відзнаку декана факультету економіки та менеджменту проф. Єлєни Горської.
    Такою відзнакою серед усіх випускників університету було відзначено лише 13 осіб.

  

     Анатолій Остапчук відзначив унікальну можливість отримання компетенцій, знань та вмінь за програмами подвійних дипломів та паралельного навчання, що відкриті для студентів факультету аграрного менеджменту.

     Цього року на факультеті також маємо студентів, що бажають долучитися до Міжнародних програм навчання як на бакалаврському, так і на магістерському рівні.

     Приємно відзначити те, що високий рівень підготовки наших випускників був відзначений адміністрацією факультету економіки та менеджменту Словацького аграрного університету, а Миколі Дереві та Єлизаветі Синецькій було запропоновано навчання на англомовних PhD програмах з отриманням стипендій та грантів.

Вітаємо наших випускників з отриманням дипломів та бажаємо їм успішної реалізації в житті!

     Другий день перебування делегації факультету аграрного менеджменту у складі декана факультету Анатолія Остапчука та координатора міжнародних програм Олени Ковтун було присвячено зустрічам з партнерами щодо майбутньої діяльності.

     Проведено робочу зустріч з деканом факультету економіки та менеджменту Єлєною Горською щодо підписання Угоди про подвійні дипломи для студентів освітнього ступеня «Бакалавр». Також були обговорені питання побуту нових студентів та адміністративні особливості нового навчального року для нової генерації студентів, що планують приступити до занять у 2019 році як на англомовній програмі бакалаврату “International Trade with Agrarian Commodities”, так і магістерській програмі “Business Economics and Management”. Пані декан Є.Горська запросила представників факультету аграрного менеджменту на святкування Ювілейної 60-ї річниці факультету економіки та менеджменту, що відбудеться 01 жовтня 2019 р. в м. Нітра.

     Надалі відповідно до програми перебування відбулась зустріч з президентом Асоціації університетів Вишеградської четвірки VAU, проф. д-ром Пітером Бєліком, який нині є головою Міжнародної ради AgriMBA ICA. Під час зустрічі були обговорені поточні питання Міжнародного магістерського курсу AgriMBA та виконання всіх умов для отримання диплому AgriMBA ICA. В кінці червня 2019 року відбудеться конгрес AgriMBA в м.Улан-Баторі, Монголія. Наступного року Міжнародний магістерський курс AgriMBA ICA в НУБіП України проходитиме повторну акредитацію та має виконати всі вимоги, в тому числі підготовку та захист магістерських робіт англійською мовою.

 

     На завершення візиту було проведено зустріч з директором Офісу проектної діяльності та передачі технологій д-ром Данкою Моравчіковою. Були обговорені можливості для майбутньої спільної проектної роботи. Також було підписано Угоду про співробітництво в рамках проекту “Made in Danube – Transnational Cooperation to transform knowledge into marketable products and services for the Danubian sustainable society for tomorrow”.

  

Співпраця продовжується!

Олена Ковтун,
керівник міжнародних програм
факультету аграрного менеджменту

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook