Ми це зробили: тестування студентів і науково-педагогічних працівників з англійської мови на рівень В2 (FCE) в нашому університеті!

3 червня 2019 року

 

29 травня 2019 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України вперше відбулося тестування студенів і науково-педагогічних працівників з англійської мови FCE на рівень В2.

     Іспит FCE є третім з серії Кембриджських іспитів, що перевіряє вміння кандидатів впевнено спілкуватися англійською мовою як в усній, так і в письмовій формі, і є необхідною умовою для отримання вчених звань доцента і професора. Іспит FCE на рівень В2 ґрунтується на перевірці іншомовних комунікативних мовних навичок, зокрема, аудіювання, читання, письма та розмовної англійської. Кожна навичка перевіряється у відповідних частинах іспиту: ListeningReading and Use of EnglishWriting and Speaking.

     Приємно відзначити, що іспит FCE на рівень В2 складали не тільки студенти і викладачі гуманітарно-педагогічного факультетуфакультетів захисту рослин, біотехнологій та екології ітваринництва та водних біоресурсів, а і представники Київського національного лінгвістичного університету, учні Українського гуманітарного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка.

     Проведення іспиту FCE на рівень В2 в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стало можливим завдяки укладанню угоди між гуманітарно-педагогічним факультетом і Платиновим екзаменаційним центром Оксфорд Клас (UA009), який є офіційним представником Cambridge English Language Assessment (Велика Британія). Завдяки цій домовленості в нашому університеті функціонують курси іноземних мов для підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів (сертифікат В2). З 2015 року досвідчені викладачі кафедр англійської філології, романо-германських мов і перекладу, англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей наполегливо працюють над формуванням і розвитком умінь слухачів курсів легко спілкуватись на різні теми з носіями мови, аналізувати інформацію та аргументовано висловлювати власну точку зору. На заняттях, в процесі підготовки до іспиту, слухачі курсів вивчають значний обсяг лексичного і граматичного матеріалу, який використовується носіями англійської мови у повсякденному житті. А завдяки тому, що викладачі курсів є висококомпетентними фахівцями з відповідними міжнародними сертифікатами (Т. А. Пастернак FCE (C1), С. Г. Христюк FCE (B2), Л. О. Шанаєва-Цимбал FCE (B2), Н. О. Арістова CAE (C1)), здобуті знання, уміння та навички активно використовуються на практиці, через застосування інтерактивних методів навчання.

     Запрошуємо всіх бажаючих удосконалити навички володіння англійською мовою і підготуватися до складання іспиту FCE на рівень В2 на курси іноземних мов для підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів (сертифікат В2). Доєднуйтесь до наших курсів і ваші мрії обов’язково здійсняться!

Наталія Арістова,
завідувач кафедри англійської філології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook