Кампус: у літо – з гарячою водою! (на прохання студентів)

27 травня 2019 року
     У природи, як відомо, поганої погоди не буває, і завжди є в наявності гаряча вода – у термальних джерелах, гейзерах і теплих океанічних течіях. А от в комунальному господарстві Києва – мова про гуртожитки столичних кампусів університетів, та й не тільки їх, – її днем з вогнем не знайдеш. І тим міська влада особливо не переймається. На відміну від ректорату НУБіП, який ось вже другий рік поспіль виправляє цей «косяк» міського керівництва, упереджуючи погіршення санітарно-епідеміологічного стану. До речі, у наших найближчих освітніх сусідів – про це навіть і не думали.

     Практично у всіх гуртожитках університету сьогодні вже встановлено місткі бойлери на 750 літрів. Такого об’єму за злагодженої організації та безумовного дотримання графіку, розробленого студентськими радами, вистачає на потреби мешканців. Варто пам'ятати, що це не централізоване гаряче водопостачання і всім її вистачить тільки в тому випадку, коли всі витримуватимуть графік і будуть ощадливо нею користуватися. Торік бойлери вперше з’явилися в гуртожитках №3 та 4. Зараз їх встановили та підключили в гуртожитках №5, 6 та 7. Так що студенти, які, власне і звернулися з проханням до керівництва НУБіП подбати про гарячу воду в літній період, дуже задоволені. Що і підкреслюють в дирекції студмістечка та в Студентській раді.

     До речі, всі роботи проводилися і проводяться силами університетських підрозділів – сантехніків та електриків господарського відділу, яким за потреби допомагають і мешканці того чи іншого гуртожитку. У 11, 10, 9 та 1 (саме в такому порядку) роботи по їх монтажу тривають.

     Та не бойлерами єдиними переймаються наші господарники. Триває ремонт покрівлі на гуртожитку №5, в 3-му йде капітальний ремонт місць загального користування тощо.

Валентин Обрамбальський Фото Олександр Каплаух
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook