Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

16 травня 2019 року

16 травня відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. Засідання розпочалося з інформації відповідального на факультеті за профорієнтаційну роботу доцента кафедри овочівництва і закритого грунту Олександра Цизя. Доповідач представив стан профорієнтаційної роботи у 2019 р., порівняв цьогорічні показники з минулорічними. Закцентував увагу на кращій ситуації цього року із вступниками зі шкіл та коледжів. Однак, як він зауважив, активність вступників із коледжів у НУБіП України недостатня. Відповідно наголосив на пошуку шляхів для покращення ситуації.  

Про підготовку до проведення «121 річниці НУБіП України» та програму заходів доповіла декан факультету Окана Тонха.

Про оновлення та підготовку програм для аспірантів виступила директор НДІ рослинництва, ґрунтознавства Ганна Ковалишина. Доповідач наголосила, що 17 травня НДЧ проведе семінар-нараду з керівниками наукових тематик.

Секретар навчально-методичної комісії Анатолій Бобер представив на розгляд присутнім навчальні посібники та методичні розробки, які одноголосно були підтримані.

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній виступив з інформацією про затвердження навчальних планів у магістратурі.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook