Навчальна практика з ветеринарної фармакології: спостерігаємо й аналізуємо нові підходи до розробки та виробництва ветеринарних препаратів ТОВ «Бровафарма»

10 травня 2019 року
     Під час навчальної практики з дисципліни "Ветеринарна фармакологія" студенти третього курсу факультету ветеринарної медицини 7 травня під керівництвом доцента кафедри фармакології та токсикології, к. вет. н. Ірини Деркач відвідали ТОВ «Бровафарма», яке є на сьогодні одним з найбільших в Україні виробників сучасних засобів для захисту тварин.

     Студенти дізналися, що підприємство вже 26 років поспіль проводить науково-дослідні роботи і на підставі їх результатів створює ветеринарні препарати різних груп (протипаразитарні, антимікробні, вітамінно-мінеральні, дезінфектанти, а також засоби для відтворення стада, наркозу, релаксації тощо). Крім ліків власного виробництва ТОВ "Бровафарма" займається реалізацією фармацевтичної продукції ряду інших вітчизняних та іноземних компаній, з якими підтримує партнерські відносини. Систематично ведеться навчання фахівців ветеринарних лабораторій, клінік та спеціалізованих господарств новітнім методам діагностики та особливостей застосування сучасних лікарських засобів. Для всебічної діяльності ТОВ "Бровафарма" характерна також підтримка молодих вчених у галузі ветеринарної медицини та широкого обсягу видавнича діяльність.

     Після загального ознайомлення студентам було проведено цікаву екскурсію робочими приміщеннями та складами підприємства.

     Студенти були в захваті від побаченого!

 

     Нещодавно підприємство першим серед українських виробників обладнало новий цех стерильних рідких лікарських форм наповнюючими машинами Bottelpack® швейцарської фірми Rommelag®, що працюють за технологією «видув–наповнення–запаювання» (Blow–Fill–Seal, BFS Technology).

     Наприкінці студентам було презентовано цікавий відеоролик про минуле, сьогодення та перспективи розвитку фармацевтичної компанії.

    Студенти переконалися в високому рівні конкурентноспроможності вітчизняного виробника ветеринарних препаратів. Адже серед переваг підприємства є:

  • досвідчена команда професіоналів;
  • прозорість і відкритість ведення бізнесу;
  • сертифікація продукції в системі управління якості ISO 9001-2015;
  • впровадження у виробництво оригінальних наукових розробок;
  • потужна сучасна сертифікована науково-контрольна лабораторія;
  • використання високоякісних інгредієнтів;
  • стабільна цінова політика, гнучка система знижок і конкурентні ціни;
  • комплекс захисту від фальсифікації і висока впізнаваність бренду компанії;
  • реєстрація більшості вироблених препаратів в 17 країнах світу.

     Відвідувачі ознайомилися з новинками підприємства, наприклад, компанія  врахувала побажання клієнтів і вдосконалила дизайн поліетиленових флаконів: до флакона додано ґумовий ковпачок, який запобігає витіканню препарату і зберігає герметичність флакона навіть після багаторазових проколів голкою.

     Велика подяка директору ТОВ "Бровафарма", професору, д.вет.н. Андрію Володимировичу Березовському за сприяння в організації екскурсії та керівництву факультету ветеринарної медицини за забезпечення транспортом.

Володимир Духницький,
завідувач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook