Біо-конференція – платформа для нових біотехнологічних можливостей

16 квітня 2019 року

 Упродовж 10−12 квітня 2019 тривала конференція організована BioLabTech, Ltd «Сучасні підходи до візуалізації та аналізу клітин» (Premier Hotel Lybid). Учасниками даного заходу були провідні вірусологи, цитологи, молекулярні біологи, генетики і біотехнологи із провідних наукових закладів та приватних організацій України. У роботі конференції взяла участь старший викладач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій НУБіП України Чорнобров Оксана.

У доповідях спікерів були висвітлені результати досліджень із використанням флуоресцентної та електронної мікроскопії у вірусології, досліджені хромосомного апарату рослин (цитофотометрія ДНК, її застосування, методи дослідження NOR, супутниковий і В-хромосомний поліморфізм, морфологія рослинних хромосом) та стовбурових клітин. Були представлені сучасні флуоресцентні зонди для візуалізації біологічних мембран. На особливу увагу заслуговує доповідь наукового консультанта BioLabTech, Ltd щодо мультипараметричної візуалізації кожної клітини, охарактеризовано її можливості та переваги.

Представлені новітні прилади та обладнання від Logos Biosystems: автоматичний лічильник клітин Luna II та система цифрової візуалізації Celena S та результати досліджень були обговорені у широкому колі вчених, створили передумови для дискусій та нових можливостей.

Дякуємо співробітникам BioLabTech, Ltd та всім учасникам за проведену на високому рівні конференцію !!!

Cтарший викладач Оксана Чорнобров 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook