День відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту: як стати успішними менеджерами та маркетологами

22 березня 2019 року
     21 березня факультет аграрного менеджменту гостинно відчинив двері для майбутніх менеджерів та маркетологів, їхніх батьків та гостей. Вони знайомилися з експозиціями факультету і університету, мали змогу оцінити власні схильності до управлінської діяльності, набуті вміння та навики, поспілкувалися з нинішніми студентами.

     Далі була зустріч з керівництвом та лідерами студентського самоврядування НУБіП, після якої безпосередньо знайомилися вже на факультеті: 233 аудиторія 10 корпусу була вщерть наповнена молодими людьми, які зацікавилися здобуттям управлінського фаху на факультеті аграрного менеджменту. Майбутні студенти скористалися можливістю не лише безпосередньо вислухати ректора Станіслава Ніколаєнка, поспілкуватись з деканом, завідувачами кафедр, викладачами, заступником відповідального секретаря Приймальної комісії та студентами, а й на власні очі побачити аудиторії і лабораторії.
     Основні академічні, наукові, мистецькі та спортивні здобутки факультету аграрного менеджменту яскраво і лаконічно презентував декан Анатолій Остапчук. Він також акцентував увагу на успішній роботі Ради роботодавців факультету та перспективах працевлаштування випускників.

     Родзинкою ж зустрічі стала безпосередня участь у діалозі з абітурієнтами факультету аграрного менеджменту деканів провідних європейських університетів-партнерів - декана факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету Єлени Горської (м. Нітра, Словаччина) та декана факультету сільського господарства та продовольства Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф Ральфа Шлаудерера (Трздорф, Німеччина). Вони наголосили: багаторічна співпраця факультетів засвідчує високий рівень підготовки наших студентів, а його кваліфікований науково-педагогічний колектив, відкритість адміністрації факультету до мобільності студентів та міжнародний супровід навчального процесу – безумовні переваги при виборі місця навчання.

     Особливості змісту освітніх програм та підготовки за спеціальностями презентували завідувачі кафедр адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк та представник кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко.
     З особливостями навчання та стажування студентів за кордоном та перспективою їхньої участі у програмах подвійного дипломування з провідними європейськими закладами освіти ознайомила п координатор міжнародних програм факультету Олена Ковтун. Вона зазначила: нині рівень викладання та наповнення освітніх програм відповідають світовим вимогам, про що свідчать Міжнародні сертифікати про акредитацію освітніх програм.
     Про особливості вступної кампанії 2019 року говорив заступник відповідального секретаря приймальної комісії Анатолій Міняйло, зазначивши, що навчання на факультеті аграрного менеджменту в НУБіП України – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана сьогодні на ринку праці.

     Про яскраві моменти студентського життя та культурного дозвілля розповів студент магістратури ФАМ, випускник 2015 року Боярського коледжу екології і природних ресурсів за спеціальністю «Організація виробництва» Дмитро Дісковський. Він зазначив, що пишається своїм вибором факультету, адже за роки навчання крім отримання академічних знань, зміг розвинути в собі інші таланти: акторську майстерність, комунікативні здібності та спортивні можливості.
     Випускник ФАМ, який планує продовжити навчання за кордоном, екс-капітан футбольної команди НУБіП Сергій Романчук додав: сьогодні молодій людині необхідно вивчати іноземні мови та закликав майбутніх студентів не легковажити можливостями навчання за кордоном, які надає своїм студентам факультет аграрного менеджменту.

     Гості отримали вичерпну інформацію та ознайомилися з переліком спеціальностей (спеціалізацій) за освітніми ступенями, підготовка за якими здійснюється на факультеті, переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО на відкриті (бюджет, контракт) та небюджетні (тільки контракт) конкурсні пропозиції; особливостями розрахунку конкурсного балу з урахуванням участі у Всеукраїнських олімпіадах, галузевого та сільського коефіцієнтів, спеціальними умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти; переліком необхідних документів для вступу, умовами проживання; особливостями навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

     Сподіваємося, вступники отримали достатню мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого факультету аграрного менеджменту. Чекаємо вас на вступі!

Олександр Новак,
заступник декана
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook