Нарада із вихователями та завідувачами гуртожитків: підготовка до приїзду студентів після зимових канікул

3 лютого 2019 року
     1 лютого дирекцією студентського містечка спільно з ННЦ виховної роботи та соціального розвитку було проведено зібрання вихователів та завідувачів гуртожитку.

     Провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник проінформував всіх присутніх щодо дотримання студентами правил пожежної безпеки в гуртожитках та навчальних корпусах. Звернув увагу, щоб у гуртожитках всі засоби пожежогасіння, а  саме вогнегасники находилися у відведених на це місцях.

     Ржевський Геннадій, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, звернувся до присутніх з проханням не допускати у гуртожитках захворювань студентів, щоб проводилося вологе прибирання, провітрювання кімнат. Наголошував, щоб студенти у разі виявлення захворювання зверталися до завідувача, вихователя, чергового гуртожитку та оздоровчого центру університету, який знаходиться у навчальному корпусі № 3 кабінет 015. Інформував що з 4 лютого розпочинається навчальний семестр, тому закликає завідувачів контролювати дію заселення студентів після зимових канікул. Також директор центру зупинився на питанні про перевірку гуртожитків разом з вихователями щодо дотримання санітарного стану. Він закликає завідувачів гуртожитку спільно працювати з студентською радою та проводити перевірку кімнат, а зокрема виставлення балів за кімнату. Повідомив, що буде відновлюватися система «краща кімната» гуртожитку. Наголошував, що ми спрямовуємо роботу на спільну співпрацю і враховуємо побажання, потреби та інтереси студентів.

     Заступник директора студентського містечка Лазаріді Максим закликав завідувачів гуртожитків вести постійний контроль за санітарним станом гуртожитку, контролювати стан захворювань студентів, недопущення використання електрообігрівачів студентами у кімнатах. Повідомив, що за дорученням ректора активно продовжуємо ремонт кімнат для поселення студентів першого курсу.
     Кампус з нетерпінням чекає студентів до початку нового навчального семестру.

Бажаємо успіху та наполегливого навчання.

Оксана Антко,
фахівець студмістечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook