Студенти ФАМ – учасники Х Міжнародної конференції «Ведення аграрного бізнесу»: підсумки десятиріччя

16 грудня 2018 року

     12 грудня 2018 року асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція UCABevent провела Х Міжнародну конференцію «Ведення агробізнесу в Україні». Це є традиційно підсумковий захід, який визначає основні регуляторні зміни, тренди та перспективи для вітчизняного аграрного бізнесу.

     На зазначеній зустрічі організаторів, представників агробізнесу, міністерств, державних структур, відомств були окреслені зміни в складних умовах ведення агробізнесу в нинішньому році: макроекономічні, регуляторні, законодавчі, а також визначені тренди, перспективи на майбутнє, обговорені зміни та поставлені задачі на наступний рік, виявлені перспективні напрямки виробництва і збуту продукції на майбутні періоди.

     За сприянням адміністрації факультету аграрного менеджменту, студенти були залучені до організації та участі у цьому заході, отримати велику кількість корисної інформації, знайомств і досвіду. Для них було цікаво дізнатись те, як передові аграрії, міністри, аналітики та інші керівники країни бачать майбутні перспективи розвитку цього сектори, які «hard та softskills» повинен мати учасник команди «Ліги чемпіонів», якою є сьогодні аграрна логістика України, чи є українські компанії транспорентними для міжнародного інвестора та ряд інших питань, що обговорювалися.

     Ключовими спікерами конференції були Тимофій Милованов, почесний Президент Київської школи економіки, Олег Устенко, виконавчий директор Міжнародного Фонду Блейзера, Ксенія Прожогіна, директор департаменту агроіндустріального холдингу МХП, Василь Мороз, керівник напрямку групи компаній «Епіцентр К», Жерар де Ля Салль, керівник компанії Alfargo, Юлія Ковалів, Голова Офісу Національної інвестиційної ради України та ін.

     Студенти-учасники Х Міжнародної конференції «Ведення аграрного бізнесу»: підсумки десятиріччя вдячні за запрошення Президенту УКАБ Алексу Ліссітсі та Генеральному директору, випускнику факультету аграрного менеджменту Тарасу Висоцькому.

Анжеліка Кошева,
студентка 3-го курсу
факультету аграрного менеджменту
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook