Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку аграрного сектору України»

30 листопада 2018 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

30 листопада на факультеті інженерії та енергетики ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку аграрного сектору України».

В роботі конференції прийняли участь викладачі, студенти, аспіранти, молоді науковці і досвідчені імениті вчені, всього понад 100 учасників з 8 навчальних закладів України.

З вітальним словом до учасників конференції звернулась заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Демчук, яка побажала всім плідної наукової роботи.

 

На пленарному засіданні виступили: д.т.н. професор завідувач кафедри агроінженерії Фришев С.Г. з доповіддю «Транспортно-логічні системи збирання цукрових буряків»; д.т.н. професор завідувач кафедри електрифікованих технологій в аграрному виробництві Василенко В.В. з доповіддю «Застосування нанотехнологій для підвищення продуктивності сільського господарства»; к.т.н., доцент, декан факультету інженерії та енергетики Кушніренко А.Г. з доповіддю «Особливості дослідницької та наукової роботи зі студентами»; к.т.н., доцент Ікальчик М.І. виступив з доповіддю «Наукова робота студентських гуртків».

 

В доповіді було проаналізовано роботу гуртка «Юний дослідник»; студент факультету інженерії та енергетики Кобзар О.М. з доповіддю «Актуальні питання охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області».

 

Після перерви учасники конференції продовжили роботу за трьома секціями:

  1. Машини для землеробства. Машини для тваринництва та кормо виробництва. Дослідження та випробування. Нові конструкції машин. Енергозберігаючі технології.
  2. Відновлювальні інноваційні технології та матеріали в аграрному секторі.
  3. Використання електротехнологій в сільському господарстві. 

 

Дякуємо всім учасникам конференції.

Микола Ікальчик,
доцент кафедри агроінженерії
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook