На факультеті тваринництва та водних біоресурсів успішно відбувалася VII постерна науково-практична конференція магістрів

30 листопада 2018 року

     На базі факультету тваринництва та водних біоресурсів відбувалася VII постерна науково-практична конференція студентів ОС «Магістр» за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

     Зовсім скоро студенти-магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів отримають путівки у життя і стануть фахівцями своєї галузі. Та поки на конференції «Актуальні проблеми розвитку тваринництва та рибництва» вони отримали можливість поділитися досвідом (адже дехто з майбутніх випускників вже сьогодні працює на підприємствах тваринництва і рибництва) та результатами наукових досліджень, проведених в рамках виконання досліджень випускних магістерських робіт.

     На початку із вітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк. Він висловив задоволення побаченим сьогодні в залі: відношення та рівень підготовки студентів до конференції ще раз підтверджує те, що на одному з найкращих факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України навчаються найкращі студенти, які щоденно підтверджують свій статус новими успіхами та досягненнями.

     Також з вітальним та настановчим словом до студентів звернувся проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він наголосив на значущості наукових досліджень, що проводяться сьогодні студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів, не лише для науки, але і для бізнесу, та закликав не залишати їх невикористаними, а реалізовувати на своїх, навіть невеликих, господарствах та підприємствах.

     Директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва НУБіП України Іван Чумаченко представив науковий та організаційний комітети конференції та оголосив регламент роботи.

     Представляючи свої постери (а їх було понад 50), студенти продемонстрували чудовий рівень володіння інформацією із актуальних питань галузей аквакультури та тваринництва: технологічних аспектів вирощування традиційних та нових об’єктів аквакультури, науково-біологічного обґрунтування використання різних типів водойм (в т. ч. водосховища, моря), удосконалення технологій утримання та вирощування сільськогосподарських тварин, генетичних та селекційних досліджень, обґрунтування використання речовин та сполук різної природи у тваринництві, тощо. Ці та інші теми досліджень викликали у студентів та наукового комітету конференції значний інтерес та супроводжувалися активним обговоренням.

     Рівень, на якому була проведена конференція «Актуальні проблеми розвитку тваринництва та рибництва» свідчить про високу теоретичну та практичну підготовку студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів за обома спеціальностями. «Ви є гордістю нашого факультету!» – так сказав декан Вадим Кондратюк.

Ірина Кононенко,
секретар конференції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook