Нарада керівників відокремлених підрозділів: діяльність закладів у період воєнного стану, семінар з пожежної безпеки та результати реєстрації нерухомого майна

29 листопада 2018 року

     28 листопада відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, проінформував директорів про указ Президента України щодо запровадження воєнного стану та звернув їхню увагу на основні положення Закону України «Про правовий режим воєнного стану», наголосив на необхідності здійснити передбачені заходи з посилення охорони всіх об’єктів, трудову дисципліну, пропускний режим, заборону військовозобов’язаним змінювати місце проживання без дозволу військкоматів тощо. Директорам ВП НУБіП України Василю Лукачу, Ользі Гордієнко, Олені Литовченко, заклади яких знаходяться на території області, де запроваджено воєнний стан, доручив провести збори співробітників і студентів, на яких роз’яснити ситуацію, що склалася, разом з тим посилити чергування та охорону всіх об’єктів навчальних закладів. Станіслав Миколайович окреслив найголовніші завдання для директорів відокремлених підрозділів по вирішенню нагальних питань, пов’язаних із фінансуванням навчальних закладів, зокрема в частині оплати за комунальні послуги та енергоносії, учасники наради доповіли про стан цих справ та отримали низку доручень ректора для додаткового пошуку шляхів вирішення окремих проблем.

     Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. Перший проректор Ігор Ібатуллін надав практичні поради керівникам по окремим питанням господарської та фінансової діяльності, проінформував про результати реєстрацій нерухомого майна відокремлених підрозділів, нагадав про здійснення постійної, кропіткої роботи по створенню системи енергозбереження, здійснення жорсткого контролю за станом протипожежної безпеки у навчальних приміщеннях та гуртожитках.

    Начальник відділу пожежної безпеки Володимир Матросов та Василь Лукач ознайомили з деталями проведення семінару «Пожежна безпека по європейські» (з досвіду роботи ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут»), який відбудеться 20-21.12.2018 року для відповідальних інженерів та викладачів по техніці безпеки. Також наголосив, що всі відокремлені підрозділи повинні дотримуються вимог у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки при експлуатації будівель, надав практичні поради керівникам по окремим питанням техногенної та пожежної безпеки.


Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook