Оргкомітет Міжнародної науково-практичної конференції «Якість вищої освіти: українська національна система та європейські практики» обговорив деталі її проведення

27 листопада 2018 року

     Сьогодні в університеті під головуванням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання оргкомітету Міжнародної науково-практичної конференції «Якість вищої освіти: українська національна система та європейські практики», яка за два тижні пройде на базі нашого навчального закладу.

     Представники багатьох вишівНаціонального університету біоресурсів і природокористування України, Київського національного торговельно-економічного університету, Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Університету менеджменту освіти НАПН України та інших навчальних закладів – зібралися, щоб обговорити стан поточного виконання підготовки до цієї конференції. Її мета – висвітлення актуальних питань якості вищої освіти та університетської науки, узагальнення українського та світового досвіду забезпечення якості та розширення мобільності освіти, компетентнісного підходу у формування сучасного фахівця у вишах, а також умов та особливостей запровадження європейських стандартів вищої освіти. Це особливо актуально зараз, коли намітилися тривожні тенденції і наявні ризики, що стоять перед НУБіП та іншими університетами держави. Члени оргкомітету попередньо уточнили тематику доповідей і обговорили проект підсумкового рішення конференції.

     У ході обговорення Станіслав Ніколаєнко звернувся до колег, щоб до кінця тижня були підготовлені пропозиції та зауваження, які слід внести до нього.

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook