Факультет землевпорядкування - переможці "Пісенних баталій"!

24 листопада 2018 року

 16 листопада пройшов грандіозний фінал "Пісенних баталій".

За перемогу змагалися факультети: землевпорядкування, гуманітарно-педагогічний, тваринництва та водних біоресурсів, а також інститут післядипломної освіти.
Від факультету землевпорядкування виступали студенти другого курсу другої групи.
Кожній команді потрібно було заспівати дві різнохарактерні пісні.
- Ми обрали " Пісню про матір" та "Гуляй народ". Першу пісню ми виконували акапельно. Ми поставили не тількі пісню, а й танець з українських вечорниць. Сподіваємося, що пісня припала до душі усім вболівальникам. А друга пісня була більш запальна, її ми присвятили до Дня студента, вийшло дуже символічно. - Марія Андрєєва, голова СО факультету землевпорядкування.

За результатами конкурсу 3 місце зайняла команда інституту післядипломної освіти, 2 місце команда факультету тваринництва та водних біоресурсів, 1 місце команда гуманітарно-педагогічного факультету, а Гран-прі зайняла команда нашого факультету землевпорядкування! Вітаємо!

-Окремо треба виділити наших вокалістів Конюшок Аліну , Янко Оксану , Коломієць Дарину, Куш Анастасію, Чумаченко Андрія та Остапенко Віктора. Саме їх вокальні дані здобули для нас Гран - Прі. І не можливо оминути увагою керівника культурно-масового сектору Охріменко Олену , яка не спала ночами, готувала нас до виступу, нервувала за всіх. Ми отримали заслужену перемогу тільки завдяки шаленій підтримці з її боку. - Марія Андрєєва.

Студенти також поділилися враженнями від "Пісенних баталій":

-Мені дуже сподобалося, як усі виступали, але наш факультет був більш яскравим. Дуже хочеться взяти участь наступного року в цьому конкурсі, бо це шалена атмосфера і маса позитивних емоцій. - Аліна Федорук, студентка першого курсу.

- Все було на вищому рівні. Спочатку не очікував від нашого факультету такого виступу, але пишаюся, що саме команда нашого факультету отримала перемогу. - Володимир Мітрохін, студент першого курсу.

Репетиції з самого ранку і до вечора, бажання перемогти та зробити гарний виступ - ось і довгоочікуваний результат.

Ще раз вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів команді у наступному році!



Автор - Анастасія Матейченко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook