У Немішаївському агротехнічному коледжі визначили кращого куратора навчальної групи

25 листопада 2018 року

Куратором не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить...
Куратор той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.

    20-21 листопада 2018 року. на базі ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» проводився завершальний етап конкурсу професійної майстерності кураторів «Кращий куратор навчальної групи 2018 року».

     Для участі у конкурсі з’їхалися куратори аграрних коледжів з усієї України, зокрема з Борщівського, Охтирського, Мирогощанського, Технолого-економічного коледжу Білоцерківського НАУ, Технолого-економічного Миколаївського НАУ, Коледжу Подільського ДАТУ. Наш коледж представляє Оксана Литвинчук, яка на відбірних етапах отримала перемогу у номінації "Громадська активність".

     Основним організатором та модератором конкурсу є ДУ НМЦ «Агроосвіта». Головою журі конкурсу є народний депутат України від УКРОПу, голова підкомітету з питань позашкільної, професійної (професійно-технічноі), фахової передвищоі освіти та освіти дорослих Комітету Верховної Ради України Ірина Констанкевич. В своєму привітальному слові Ірина Мирославівна підкреслила роль куратора у становленні особистості студентської молоді та привітала усіх присутніх з Днем Гідності і Свободи.
     В актовій залі коледжу під час проведення конкурсу панувала позитивна атмосфера доброзичливості, дружньої підтримки завдяки гостинності директора коледжу Володимира Альохіна та всього колективу.

     Родзинкою конкурсу була робота-бліц з незнайомою групою студентів Немішаївського агротехнічного коледжу, результатом якої було представлення проекту на екологічну тему. Наші студенти достойно представили навчальний заклад, підтримали конкурсантів, допомогли реалізувати задумане.

     Переможцем конкурсу стала Ольга Куропатва викладач Борщівського агротехнічного коледжу;
     ІІ місце у Віталії Зінченко – викладача Охтирського коледжу Сумського НАУ;
     ІІІ місце виборола Інна Гордієць – викладач технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ.

     Представниця нашого коледжу Оксана Литвинчук виборола перемогу у номінації «Куратор – педагогічна компетентність».

     Щиро вітаємо переможців і зичимо подальших звершень на педагогічній ниві, цікавої та плідної праці!

Олена Кищук 
Фото Вікторія Мотілова

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook