Студенти університету відвідали «Фабрику Агрохімікатів» компанії «UKRAVIT»

20 листопада 2018 року

Напередодні останніх вихідних студенти 4 курсу спеціальностей «Агрономія» та «Економіка» об’єдналися для поїздки до м. Черкаси на «Фабрику Агрохімікатів», що входить до складу корпорації «UKRAVIT». Супроводжували студентів завідувач каф. економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка д.е.н., проф. Рогач С.М. та доценти Степасюк Л.М. і Мірзоєва Т.В. Поїздка відбувалася в рамках програми стажування «Формула успіху» від компанії «UKRAVIT» згідно затвердженого на кафедрі плану виїзних практичних занять.

«UKRAVIT» − це агрохімічна компанія, що є одним із лідерів ринку засобів захисту рослин. Основними напрямками діяльності компанії є виробництво та продаж пестицидів, добрив із мікроелементами, засобів для знищення гризунів і побутових комах. Виробничі можливості корпорації направлені на забезпечення попиту в промисловому й аграрному секторі та в сегменті приватних домогосподарств населення. Безпосередньо «Фабрика Агрохімікатів» − найбільший вітчизняний виробник засобів захисту рослин і речовин для підвищення врожайності сільськогосподарських культур і поліпшення якості рослинницької продукції.

Студенти, що вивчають дисципліну «Економіка підприємства» під час відвідування «Фабрики Агрохімікатів» на власні очі побачили потужне й сучасне виробництво, лабораторії, складські приміщення. Чи не найбільше вразила лабораторія, в якій представлена аеропоніка − один із методів культивування рослин без ґрунту − коріння при цьому перебувають у повітряному просторі. Студенти на власні очі впевнилися, що інновації в аграрній сфері, про які їм розповідають на лекціях, дійсно мають місце в реальному житті.

У ході зустрічі з директором «Фабрики Агрохімікатів» Ільченком Володимиром Івановичем усім бажаючим була надана можливість поставити запитання, на які вони отримали вичерпні відповіді. Зокрема, студенти ознайомилися з видами економічної діяльності підприємства, каналами реалізації продукції, системою мотивації праці на підприємстві, планами на майбутнє.

Повернулися до Києва пізно ввечері натомлені, проте сповнені позитивними враженнями й новими знаннями.

Колектив кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка висловлює щиру вдячність за сприяння в організації поїздки директору «Фабрики Агрохімікатів» Володимиру Ільченку та студенту 4 курсу агробіологічного факультету, продукт-менеджеру, керівнику програми стажування «Формула успіху» компанії «UKRAVIT» Загородньому Олегу.

Тетяна Мірзоєва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook