Дебютуємо у 8 гуртожитку

9 листопада 2018 року

8 листопада на території 8-ого гуртожитку Національного університету біоресурсів та природокористування України було проведено «Дебют першокурсників» організований комендантом Олександром Радченком. Захід відвідали почесні гості: директор студентського містечка Сергій Стецюк, заступник директора студмістечка Максим Лазаріді, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Генадій Ржевський, завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка, декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, а також студенти АБФ та СПГ.

Відкрили захід ведучі Лізі Черненко (СПГ) та Олександр Русюк (АБФ). Учасники порадували нас чисельними номерами, які надали заходу неформальності, теплої атмосфери та веселого настрою. Найбільший фурор зробили вахтери своєю креативністю: вони переодяглися в колоритні українські костюми, і виступили з піснями «Лисапетный батальон» та «Сантехник».

Також, на концерт завітала Рок група з авторськими піснями. Ведучі провели конкурс для першокурсників, змагання для наших дебютантів і усіх бажаючих. Активну участь у програмі брали: Михайло Марків, Андрій Хомяк, Назар Сельський, Тетяна Янчинецька, Карина Кулик (АБФ), Вікторія Гончаренко  (СПГ). Родзинкою ,звичайно, був виступ коменданта 8 гуртожитку – Олександра Радченка, а саме пісня «Київлянка». На завершення  усім учасникам вручили солодкі подарунки та квитки у кіно. Після заходу усі учасники влаштували святкову дискотеку для усіх студентів, які проживають у 8 гуртожитку.

  

Побільше б таких дебютів, від яких такі неймовірні емоції і незабуваючі спогади.

Розвиваймось у тому ж дусі!

Юлія Кротач, голова студентської організації АБФ

Вікторія Сорока, голова інформаційного сектору АБФ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook