II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з технології виробництва і переробки продукції тваринництва: розпочато теоретичний тур

15 травня 2018 року

    15 травня на базі НУБіП стартував другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Вітав учасників з 13 вишів, які готують фахівців за відповідним напрямом, спеціальністю та освітньою програмою, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк. Це вже вдруге університет і факультет мають честь проводити захід такого рівня, зазначив він, та запросив до слова проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Квашу.

     Сергій Миколайович підкреслив затребуваність фахівців для двох сфер аграрного сектору: рослинництва і тваринництва. І, за його словами, такого попиту на ринку праці ще не було. Однак у подальшому розвитку галузі тваринництва є багато визначальних питань, хоча б, яким шляхом будемо далі йти: розвивати птахівництво, а чи ВРХ? Відповідь на нього й на інші даватиме нинішня молодь, ті, хто зараз присутні в цій аудиторії. Крім того, проректор зауважив, що участь в олімпіаді дає можливість учасникам розширити коло знайомств, певною мірою визначити готовність до майбутньої професійної діяльності. Тож побажав усім виграти олімпіаду як учасники, призери і переможці.

     Від імені усього складу журі та апеляційної комісії їх очільники – професори Сергій Рубан та Анатолій Угнівенко відповідно – запевнили у доброзичливості, принциповості та об’єктивності суддівства.

     Професор Білоцерківського національного аграрного університету Тетяна Сивик із приємністю відзначила своє перебування в НУБіП, пригадала як навчалася тут, захищала обидві дисертації. А ще відмітила, що тут вчать не тільки бути професіоналом своєї справи, а й всебічно розвиненою особистістю.

     Після в аудиторії залишилися для жеребкування тільки учасники і члени журі. І власне теоретичним туром розпочався перший змагальний день. Наразі учасники вже борються за перемогу.

Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook