ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ НА БІРЖІ

18 квітня 2018 року

      Студенти економічного факультету скористалися унікальною можливістю відчути себе брокерами та прийняти участь у реальних торгах. Вони стали одними із перших, хто випробовував на собі нововведення, а саме власну розробку програмістів «Аграрної біржі» нову електронну торгову систему. Сама система на стадії розробки, тому потребує багато доопрацювань, але операції, що проводили студенти, були цікавими та захоплюючими. Працівники біржі з радістю відповідали на запитання та розповідали не тільки про процес купівлі і продажу товарів на біржі, а й про всі тонкощі і нюанси, що можуть виникнути при здійснені операцій та яким чином їх можна вирішити.

     Сама будівля «Аграрної біржі», окрім своєї вивіски і зеленого прапора нічим не вирізняється серед інших, але приміщення є неповторними, гості з легкістю змогли впізнати торгову залу за її формами та значною кількістю моніторів, на яких під час торгової сесії відображається інформація про торги та реальне становище на ринку.

      Сівши за стіл для переговорів, випускники мали змогу поділитись враженнями та поспілкуватись з працівниками біржі, висловити їм свої думки та пропозиції щодо вдосконалення випробуваної електронної торгової системи.
     Загалом візит сподобався як студентам, так і працівникам біржі, які з радістю та щирістю обіцяли надалі студентів залучати до практики ведення торгових операцій.

Студентка 1 групи 4 курсу ЕКО
Катерина Калініченко
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook