Теорія і практика на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК йдуть поряд

15 квітня 2018 року

     Поєднання теорії та практики в освітньому процесі — запорука якісної підготовки майбутніх інженерів спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

     Міжнародний аеропорт «Бориспіль» є гордістю країни, здійснює роль транспортного вузла, а ще його називають повітряними воротами України. Це підприємство настільки велике, що важко навіть уявити, скільки різноманітних людських професій тут поєднано. З часів заснування й до сьогодні підприємство постійно збільшується. Це й потік пасажиро- та вантажоперевезень, кількість напрямків, парк літаків та спеціальної техніки.

     З можливостями підприємства, його роллю, призначенням, службами та специфікою роботи знайомилися студенти спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» на виїзному занятті під керівництвом доцента кафедри Савченко Л.А. та асистента кафедри Сліпухи Т.І. Вони почули детальні розповіді про історію виникнення аеропорту, особливості різноманітних професій, що забезпечують безперебійну роботу та обслуговування авіарейсів. Майбутні спеціалісти проходили паспортний контроль, контроль на безпеку та дізналися про роботу спеціалістів, що забезпечують такий механізм. Студентів ознайомили з «червоним» та «зеленим» коридорами, проінформували про вимоги до заповнення декларації. Також були оглянуті злітна смуга та літаки, які належать авіакомпаніям.

     Студенти дізнались про будову літаків, вантажопідйомність та інші технічні характеристики. Зацікавлено слухали розповідь про конструкції літаків і їх призначення та різноманітну техніку, яку використовують співробітники аеропорту для обслуговування авіаперевезень. Дуже детально й презентабельно була проведена екскурсія працівниками пожежного депо та кінологічної служби. Приклади своєї роботи пожежні демонстрували використовуючи справжню техніку, машини, подовжувачі, спеціальне обладнання для захисту людини під час гасіння пожежі.

     Дякуємо працівникам аеропорту «Бориспіль» за інформативну та пізнавальну екскурсію!

Савченко Л.А.,
доцент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook