Спікер факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у проекті Американського агентства з міжнародного розвитку (USAID)

22 лютого 2018 року

22 лютого відбулася бізнес зустріч, організована Аграрним центром БРІДЖЕС за підтримки проекту Американського агентства з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку». У зустрічі прийняли участь викладачі кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції доцент Юлія Слива у ролі спікера, висвітлила практичні аспекти застосування стандарту GLOBAL GAP, доценти Наталія Сілонова  та Наталія Мєдвєдєва та аспірант Тетяна Розбицька прийняли участь в обговоренні.

 

  

Віра Пасацька спеціаліст зі стандартизації та сертифікації Органік стандарт розповіла про особливості ведення органічного землеробства, переваги сертифікації та маркування органік.

 

  

Учасники зустрічі мали також мали змогу отримати важливу інформацію щодо сертифікації продукції за міжнародними стандартами, які існують стандарти та які переваги вони дають, чи можливо вийти з плодоовочевою продукцією на європейський ринок без сертифікату.
 

Висловлюємо подяку організаторам зустрічі та спікерам за цікаву актуальну інформацію та роз`яснення, які вони надали.
У дискусіях приймали участь власники господарств, що вже працюють за міжнародними стандартами, та напрямом органік було обговорено специфіку отримання стандарту та переваги роботи з ним.

Наталія Сілонова

к.б.н., доцент кафедри стандартизації

та сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook