Асоціація українських виробників морозива і морожених продуктів: виробничникам потрібні кваліфіковані кадри

22 лютого 2018 року

     Морозиво в Україні любить багато хто. А гарне морозиво – всі! Відповідні почуття, за логікою, стосовно споживачів мають відчувати і провідні виробники цієї смачної продукції. Сьогодні виробники морозива та заморожених продуктів зібралися в НУБіП аби вкотре обговорити проблеми галузі і шляхи їх вирішення, а також розглянути ряд статутних питань Асоціації. 

     Привітав учасників загальних зборів асоціації українських виробників «Морозиво і морожені продукти» ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко. Він познайомив із історією і сучасністю нашого вишу, його високими позиціями у всеукраїнських та світових рейтингах.

     У своїх виступах випускники університету – народний депутат України Леонід Козаченко, голова Держпродслужби Володимир Лапа і керівник одного з найпотужніших підприємств галузі Петро Рудь наголосили на підготовці високоякісних фахівців для виробничих і переробних підприємств: для цього бізнесу в партнерах треба мати сучасний заклад вищої освіти, де поєднуються освіта, наука і практика на сучасних виробництвах. Таким і є НУБіП.

     Президент Асоціації Ігор Батковський представив загальним зборам звітну доповідь за діяльність в 2017 році. Учасники зібрання в обговореннях наголошували на проблемах молочного скотарства, сімейного фермерського господарювання, кооперації на селі, вартості енергоресурсів тощо. Загальні збори розглянули всі винесені на порядок денні питання, а народний ансамбль пісні і танцю «Колос» та студентка Антоніна Штика подарували виробничникам творчі сувеніри.

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook