Немішаївський агротехнічний коледж відкрив двері для вступників

20 лютого 2018 року

      Невдовзі перед майбутніми абітурієнтами постане переломний момент у їхньому звичному житті, доведеться змінювати дитинство на зрілість, прийняти нові правила, нові ритми, нові обличчя. Визначитися з уподобаннями, пріоритетами та особистим шляхом: ким стати? Куди піти навчатися? Вибір професії – важке питання, над яким задумується більшість абітурієнтів.

    Знайти відповіді на ці запитання запропонував Немішаївський агротехнічний коледж, який провів День відкритих дверей. Участь у ньому взяли старшокласники загальноосвітніх шкіл Київської області. Майбутні абітурієнти та їхні батьки й усі охочі мали чудову нагоду відвідати навчальний заклад.

     Привітав абітурієнтів директор коледжу Володимир Альохін. Він розповів про коледж, його традиції, зв’язки з підприємствами і роботодавцями.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Санченко зазначив, що з самого ранку ми із задоволенням зустрічаємо тих людей, які зацікавились нашим навчальним закладом. Стало традицією, саме в такі дні, зустрічатися нам з вами для того, щоб презентувати наш коледж, для того щоб розповісти про наші професії, щоб розказати як навчаються життю, що нового відкривають для себе в житті наші студенти.

     Кожен завідувач відділенням ознайомив зі своїми спеціальностями та перспективами працевлаштування. А затим – провели екскурсію коледжем: молодь та їх батьки оглянули навчальні аудиторії, гуртожиток та їдальню. Викладачі показали свої майстер-класи зі спеціальностей.
     Такі зустрічі стали вже традиційними, адже вони дають змогу ближче познайомитись із напрямами підготовки, лабораторіями та кабінетами відповідних професій коледжу, безпосередньо поспілкуватися із керівництвом і викладачами.

     А для тих, хто не відвідав коледж цього разу, наступна така можливість буде 17 березня 2018 року. Колектив буде радий вас бачити!

Антоніна Костромська,
завідуюча бібліотекою

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook