Національний університет біоресурсів і природокористування України - переможець програми розвитку лідерського потенціалу університетів України Британської ради

7 лютого 2018 року

 За результатами конкурсного відбору команда Національного університету біоресурсів і природокористування України стала переможцем третього етапу програми Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України». Партнерами даної програми в Україні є Інститут вищої освіти Національної академії педагогічних наук України та Фундація лідерства для вищої освіти (Велика Британія), а також Міністерство освіти і науки України. Університети-переможці отримали можливість брати участь у серії навчальних модулів від провідних тренерів Фундації лідерства у вищій освіті (Велика Британія), можливість здійснення навчального візиту до британського партнерського вузу, а також практику лідерського потенціалу у формі роботи над інституційним проектом змін.

 
7 лютого у Києві відбулася Конвокація Програми для учасників проекту усіх трьох етапів. Метою даного заходу було представлення напрацювань команд-фіналістів перших двох циклів програми і ознайомча зустріч цьогорічних команд. Представляли НУБіП України на зустрічі проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та авторка цих рядків.
 
З вітальними словами до учасників заходу звернулись заступник Міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс, керівник навчальних програм Британської Ради в Україні Людмила Таценко і директор Інституту вищої освіти НАПН України Світлана Калашнікова
 
 
Презентували ж свій доробок команди Київського національного університету ім. Вадима Гетьмана за темою «Імплементація стратегії академічної доброчесноті університету», Чернігівський національний технологічний університет – «Розвиток доброчесності в науці та навчанні», Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського «Вдосконалення системи оцінювання та забезпечення якості інженерної освіти в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»» та інші учасники. Учасники зустрічі також мали можливість у неформальній обстановці поспілкуватись і поділитись досвідом щодо актуальних питань участі у програмі, особливостей впровадження інноваційних ідей, інтернаціоналізації та багатьох інших. 
 
Команда Національного університету біоресурсів і природокористування України упродовж 2018 року працюватиме над виконанням проекту за темою «Розвиток лідерського потенціалу молодих вчених університету». Керівник проекту – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Виконавцями проекту є заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, в.о. керівника міжнародних програм Алла Кравченко, голова студентської організації НУБіП України Катерина Дювенжі, науковий співробітник Олександр Прохорчук, голова Спілки молодих вчених Марина Галат і голова Ради молодих вчених юридичного факультету Євгеній Шульга. Ідеєю для виконання проекту стала ініціатива Ректора Національного університету Станіслава Ніколаєнка про створення «Школи лідерства» для активної молоді Університету, розробка діяльності якої знаходиться на завершальному етапі.
 
Отже, запрошуємо молодь університету реєструватись для участі «Школі лідерства» і сподіваємось на плідну роботу за Програмою «Розвитку лідерського потенціалу університетів України».
 
Марина Галат,
Голова Спілки молодих вчених 
Національного університету біоресурсів і
 природокористування України
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook