Викладачі Ірпінського економічного коледжу вивчають основи роботи з уразливою категорією підлітків

15 січня 2018 року

    9 січня у Відокремленому підрозділі НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбувся семінар «Психолого-педагогічні проблеми у роботі з уразливою категорією підлітків та шляхи їх вирішення».

     Він мав на меті підвищити психолого-педагогічну компетентність педагогів із вирішення проблем у роботі з уразливою категорією підлітків, збагачення особистісного розвитку педагогів, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки та поширення ефективного педагогічного досвіду.
     У семінарі взяли участь старший науковий співробітник Інституту проблем виховання НАПН України Валерія Нечерда, практичний психолог Катерина Рибачок та соціальний педагог школи I-III ступенів №292 імені гетьмана України Івана Мазепи Деснянського району м.Києва Олена Шевченко, психологи і соціальні педагоги шкіл Приірпіння, фахівці науково-методичного центру управління освіти і науки Ірпінської міської ради, викладачі і представники адміністрації коледжу.

     Відкрив семінар директор коледжу Сергій Михайлов, який у своєму виступі наголосив, що на сьогодні уразлива категорія підлітків України і світу потребує особливої уваги педагогів, батьків, громадськості. Тому педагогічні працівники навчальних закладів мають постійно працювати над підвищенням педагогічної майстерності, вивченням сучасної наукової думки.

     Нечерда В. Б. провела для учасників майстер-клас «Сучасні технології формування просоціальної поведінки підлітків уразливих категорій», метою якого було відрефлексувати основні аспекти процесу формування просоціальної поведінки підлітків: змістові, організаційні, технологічні. Шляхом долучення до інтеракцій присутніх учасників семінару було відпрацьовано найефективніші педагогічні технології формування просоціальної поведінки підлітків.

 

     На завершення семінару, який пройшов змістовно, цікаво, пізнавально, відбулося підведення підсумків його роботи і фотографування учасників.

Валентина Вдович,
заступник директора з виховної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook