Краса НУБіП

7 грудня 2017, 23:47

Сила краси безмежна. Вона надихає романтиків, митців та науковців на нові звершення, здатна творити дива та ставати музою. 
З давніх часів суспільство порівнювало людську вроду із особливим даром, формуючи ідеали, які ставали еталоном для кожного, хто хотів безпосередньо займати місце під сонцем. Відтоді конкурси краси стали невід'ємною частиною нашого життя та щоразу захоплюють нас своєю масштабністю та перспективною послідовністю.
7 грудня Національний університет біоресурсів та природокористування України мав змогу стати наступною складовою у світовій системі поціновувачів краси, у черговий раз провівши на своїх теренах конкурс "Краса НУБіП". Як зазвичай, у заході брали участь найгарніші та найталановитіші представники від факультетів та структурних підрозділів нашого навчального закладу, обрані ще задовго до проведення головного етапу, шляхом аналогічних конкурсів на рівні факультетів та наукових інститутів. 
Цьогоріч на фінальному етапі факультет конструювання та дизайну представляли студент групи БУД-1404 Сергій Мінич та Дар'я Сніжкова  - студентка групи БУД-1504, голова студентської організації факультету. 
За враженнями глядачів, захід заворожував концентрацією естетики та чарівності , учасники вдало впоралися зі всіма поставленими завданнями, гідно презентувавши свої таланти, а високопоставлені члени жюрі були приємно вражені рівнем підготовки кандидатів на звання Містера та Міс-НУБіП 2017 та професіоналізму організаторів, які можуть рівноправно складати конкуренцію своїм колегам на вищому рівні.
За результатами оцінювання учасників, наші представники Дар'я та Сергій здобули звання "Міс елегантність" та "Містер кмітливість". Завдяки подібним заходам у нашому університеті, студенти мають змогу показати свій рівень, випробувати свої сили та підготуватися до наступних перфоменсів ще вищого рівня. Тож доцільно подякувати нашим учасникам за гідне представлення та такі яскраві враження.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook