На кафедрі фінансів була проведена лекція на тему «Інвестиційна привабливість України»

25 листопада 2017, 8:00
23 листопада 2017р. за ініціативи кафедри фінансів була проведена лекція на тему «Інвестиційна привабливість України» для студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Фінанси і кредит» та ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку провели Ігор Володимирович Бондарук представник Фінансово-промислової групи «ТАСС» та Сахно Олег Георгієвичпредставник міжнародної страхової компанії «Investors Trust».
 
     
Під час лекції студенти дізналися про інвестиційну привабливість України, зокрема Ігор Бондарук зазначив, що у 2016 році в рейтингу інвестиційної привабливості країн світу International Business Compass Україна посіла 130-те місце (2015 рік – 89-те місце) із 174 країн.
 
В процесі дискусії були визначені основні чинники, що впливають на інвестиційну привабливість України, зокрема макроекономічна нестабільність країни; недосконале законодавче регулювання; низький рівень захисту інтелектуальної власності та інвесторів; нерівномірний економічний розвиток регіонів України; велика частка тіньового сектору економіки тощо. Після закінчення лекції доповідачі  відповів на запитання студентів і викладачів НУБіП.
 
     
Крім того, було підписано трьохсторонній договір про стратегічне партнерство між Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Фінансово-промисловою групою «ТАСС» та  ТОВ «Консалтингова компанія-Апріорі». Договір передбачає співробітництво у сфері освітньої та науково-дослідницької діяльності, a саме: залучення студентів до наукової діяльності, проходження  виробничої та переддипломної практики.
 
     
Відповідальною особою з боку Національного університету біоресурсів і природокористування України є завідувач кафедри фінансів проф. Давиденко Н.М.
 
 
Тітенко З.М.,

асистент кафедри фінансів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook