Екскурсія в дендрологічний парк "Олександрія"

23 листопада 2017, 18:39
м. Біла Церква

Бажання навчатись та вдосконалюватись формується у студентів на тільки під час лекцій та лабораторних занять, а й під час екскурсій та інших культурно-масових заходів.

Студенти 3 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (спеціальність – захист і карантин рослин) в чудовий, дійсно золотий осінній день разом із автором цих рядків - куратором та керівником наукового гуртка кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин - Дмитрієвою О.Є. відвідали найбільший архітектурно оформлений ландшафтний парк в Україні.

 

 

Взагалі всім нам дуже сподобався стиль, в якому висаджені рослини в дендропарку - модний на той час англійський, або ландшафтний, де все повинно максимально підкреслювати гармонію створюваного ландшафту з дикою природою. Мета цього стилю - заховати мистецтво так, щоб складалося враження, що все навкруги створено тільки самою Природою.

Екскурсія виявилася дуже пізнавальною, радісною, сонячною та теплою. Ми мужньо і весело пройшли більшість з алей і доріжок в дендропарку, загальна довжина яких становить понад 20 км. Такі заходи дуже згуртовують колектив, надають натхнення та гарного настрою. Дякуємо усім, хто брав участь в організації та проведенні нашої екскурсії.

 

Куратор 1 групи 3 курсу ФЗРБтаЕ,

доцент кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин Дмитрієва О.Є.,

фото Воскобійник Олександр

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook