Завершується виробнича (переддипломна) практика магістрів спеціальності «Менеджмент» (Управління навчальним закладом)

15 листопада 2017 року

17 листопада завершується виробнича (переддипломна ) практика у магістрів спеціальності «Управління навчальним закладом», яку вони проходили у Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка (Вовк Анатолій, Прохорчук Максим і Пригодюк Вадим) та у Київському регіональному вищому професійному училищі будівництва (Клименко Надія і Думишинець Олександр). Майбутні керівники ознайомилися з роботою навчальних закладів, умовами праці, колективом та підготували всі необхідні матеріали до звіту за результатами практики.

Керівництво навчальних закладів надало допомогу студентам у виконанні програми практики, зборі матеріалів для дипломного проектування. На допомогу практикантам були призначені керівники, які своїм досвідом і знаннями допомагали успішно працювати над завданнями практики.

У професійно-педагогічному коледжі імені А. Макаренка нашим студентам допомагали ознайомитися з майбутньою професією спеціалісти вищої категорії, викладачі-методисти Бельченко Василь Петрович та Мар’єнко Тетяна Михайлівна. 
У регіональному вищому професійному училищі будівництва керівником практики призначено заступника директора з навчально- виробничої роботи Пронь Тетяну Володимирівну, яка надала магістрам теоретичну і методичну допомогу у ведені звіту-щоденника.
Кафедра методики навчання та управління навчальними закладами щиро дякує керівникам практики  за методину допомогу  та практичне навчання наших студентів та керівникам коледжу і училища Щербак Ользі Іванівні та Новак Аллі Олександрівні за гарну організацію виробничої (переддипломної) практики та співпрацю.
Валентина Яковлєва

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook