Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу в НВК «Спеціалізована школа – ліцей» №157 м.Києва

13 листопада 2017 року

13 листопада 2017 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Наталія Дробот та студентка 4 курсу факультету аграрного менеджменту Тетяна Телев’як відвідали Навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – ліцей» №157 Оболонського району м. Києва.

В рамках профорієнтаційної роботи вони провели зустріч з випускними класами ліцею, під час якої відбулася розмова про глобалізацію освіти та важливість менеджменту як перспективної професії, яку майбутні студенти можуть здобути у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

«Спеціалізована школа – ліцей» №157 – заклад, що реалізує ідеї гуманістичної педагогіки. Талановитий колектив педагогів створює можливості для розвитку молоді на шляху до дорослого життя. Ми побачили сильних, всебічно розвинених молодих людей, за якими майбутнє нашої держави.

Між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та НВК «Спеціалізована школа – ліцей» №157 підписано договір про співпрацю згідно якого заплановано проведення лекції для школярів з основ економіки, фінансової грамотності та інвестиційного менеджменту.

Наталія Дробот

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook