VIІI Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»

12 листопада 2017, 19:50

 2 листопада 2017 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов ІІ етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи». 

  Учнями секції зоологія були представлені 24 конкурсні роботи. Діти приїхали з різних куточків України: Полтавської, Житомирської, Волинської, Одеської, Вінницької, Хмельницької, Сумської, Чернівецької, Черкаської, Івано-Франківської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської областей.

   До складу експертної комісії залучилися усі кафедри  факультету тваринництва та водних біоресурсів та кафедри екології та охорони навколишнього середовища ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 В результаті запеклої боротьби перше місце отримала робота Коломієць Наталії, учениці 11 класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 за темою «Поширення інвазійного виду Нarmonia axуridis в місті Черкаси».

 Велику цікавість конкурсантів привернули виступи директора НДІ технологій та якості продукції тваринництва к.с.-г.н. Чумаченка І.П., професора кафедри генетики, розведення і біотехнології тварин д.б.н. Костенко С.О., екскурсія завідувача кафедри бджільництва та конярства д. с.-г.н. професора М. Г. Повознікова. Учні ознайомилися з кафедрами факультету тваринництва та водних біоресурсів та університетом, дізнались багато цікавого.

   Вітаємо переможців конкурсу і сподіваємось на зустріч при вступі.

С. Костенко,

професор кафедри генетики,

розведення та біотехнології у тваринництві

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook