Факультет аграрного менеджменту на ХХІ міжнародній виставці реклами REX-2017

23 вересня 2017 року

     З 19 по 21 вересня на території Київ Експо Плази відбувалась наймасштабніша подія України у сфері реклами та маркетингу REX – 2017. Дана виставка є головним майданчиком країни для презентації усіх новинок і останніх розробок в галузі друку, технологій виробництва реклами, обміну досвідом та вивченням потреб клієнтів. REX презентує обладнання, технічні рішення, сировину та витратні матеріали для друку і виробництва реклами.

     Під керівництвом куратора нашої групи, Гальчинської Юлії Миколаївни, студенти-маркетологи отримали змогу відвідати таку грандіозну подію. Ми не лише ознайомилися з усіма тонкощами друку реклами, а й прослухати невеличку лекцію на тему: «Як обрати місце для власного стенда і не прогадати» від людини з великим досвідом, рекламіста-практика, Шапоренко Олени Олександрівни. Тепер ми з легкістю можемо впоратися з даною проблемою, а також поділитися своїми знаннями з іншими.

     REX – 2017 відкрила ринок реклами з іншої сторони. Цікаво було спостерігати за сублімаційним та безпосереднім друком для малих та великих тиражів товарів. Також за інноваційною лазерною 3D рекламою, що була вперше представлена на виставці саме цьогоріч. Вистави такого типу – це не тільки можливість набути практичного маркетингового досвіду, а й залишатись в тренді усіх новинок реклами та PR.
     За можливість бути присутніми на таких заходах висловлюємо подяку адміністрації факультету та особливо куратору групи.

Янкова Ірина,
староста 1 групи 3 курсу ФАМ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook