Головні аграрні події – виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика»

30 травня 2017 року

 17 лютого 2017 року у вистав­ковому центрі «КиївЕкспоПлаза» завершився останній день роботи головних аграрних подій сезону – виставок «Зернові технології», «AgroAnimal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика».

Журнал «Сучасне птахівництво» щорічно бере участь у цьому масштабному заході нових рішень і розробок в аграрній сфері. Стенд журналу був украй популярним – його відвідали керівники і спеціалісти пта­хівничих підприємств, представники компаній з виробництва ветеринарних препаратів і комбікормів, ферме­ри, птахівники-аматори та інші.

Масштаби виставки вражали! Адже її учасниками стали понад 500 компаній з 23 країн світу. Свої На­ціональні експозиції представили Франція, Німеччина, Нідерланди, Ве­лика Британія, Чехія, Данія та вперше – Австрія. Цього року експозиції було представлено на площі 28 000 м2.

За три дні роботи виставок їх від­відало близько 19 000 чоловік.

Організатор виставок – лідер ви­ставкового бізнесу України – компа­нія «Київський міжнародний контрак­товий ярмарок».

Виставки проводилися за під­тримки Міністерства аграрної політи­ки та продовольства України, Феде­рального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччи­ни, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, Національного агентства з підтрим­ки французької економіки Business France, виставкової компанії IFWexpo (Німеччина), ВГО «Українська аграр­на конфедерація», асоціації «Україн­ський клуб аграрного бізнесу».

Виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show», «Фрукти. Ово­чі. Логістика» відвідали Прем'єр-мі­ністр України Володимир Гройсман і Міністр аграрної політики та продо­вольства України Тарас Кутовий.

У церемонії урочистого відкриття виставок взяли участь Голова правління компанії «Київський між­народний контрактовий ярмарок» Володимир Андрійович Іванов, Міністр сільського господарства чеської республіки Пан Маріан Юречка, Надзвичайний та Повноважний По­сол Федеративної Республіки Німеч­чина в Україні Пан Ернст Райхель, надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Пан Кейс Ян Рене Кломпенхаувер, Надзвичайний та Повноважний По­сол Великої Британії в Україні Пані Джудіт Гоф, Заступник Голови Місії при Посольстві Королівства Данія в Україні Єва Марія Фріда Барльозе, торговельний радник, директор Business France в Україні Пан Алексі Струве, торговельний радник при Посольстві Австрії в Україні Пан Германн Ортнер.

Завдяки участі у виставках про­відних міжнародних та вітчизняних брендів – виробників матеріальних ресурсів для сільського господар­ства, насиченій та потужній діловий програмі, партнерству з відомими сві­товими організаціями виставки «Зер­нові технології», «Agro Animal Show», «Фрукти. Овочі. Логістика» стали го­ловним інтелектуальним майданчи­ком та ефективною маркетинговою платформою для розвитку і просу­вання компаній на вітчизняному та міжнародному ринках.

Міжнародна виставка ефектив­ного тваринництва та птахівництва «AGRO ANIMAL SHOW» відбулась за підтримки     Міністерства аграрної політики України, Федерального Мі­ністерства економіки Німеччини та Уряду Франції.

    «Agro Animal Show» – захід, що представляє сучасні технології в га­лузі тваринництва і пропонує вели­кий спектр техніки та обладнання, но­вітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрями інноваційного розвит­ку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним май­данчиком. Серед компаній, що брали участь у виставці, – відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, за­собів діагностики.

Яскравими заходами виставок стали:

  • День Франції в Україні;
  • VIII Голландсько-український агробізнес-форум з професій­ного картоплярства;
  • III Британсько-український агро-бізнес форум «Агробізнес май­бутнього: інвестиції в рентабель­ність»;
  • Всеукраїнський конкурс з визначення кращих брендів ре­сурсного забезпечення агро­промислового комплексу «Агробренд 2017»;
  • Міжнародна конференція «Соя і продукти її переробки: ефек­тивне виробництво, раціональ­не використання»;
  • Науково-практичний семінар «Сучасне кролівництво. Інно­вації. Технології. Практичний досвід»;
  • Міжнародний семінар «Ефек­тивне свинарство. Менедж­мент стада».

    Хочеться подякувати організа­торам одного з самих великих і популярних аграрних заходів України за можливість представити нові роз­робки, поспілкуватися з фахівцями, знайти нові ділові контакти і зустріти старих друзів.

Наталія Ковальчук,

директор редакції журналу «Сучасне птахівництво»

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook