Науковий студентський гурток "Маркетинг" представив свої досягнення

13 травня 2017 року
Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

 12 травня 2017 року о 10.00 було відкрито «Фестиваль студентської науки – 2017» на факультеті аграрного менеджменту. В читальному залі бібліотеки 10 навчального корпусу серед усіх представлених гуртків свої досягнення представив студентський науковий гурток «Маркетинг», який закріплений за кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі. Гурток представляли староста 4 курсу 2 групи Гречана Катерина та студент 3 курсу 2 групи Юрій Синяк.


    
  

     Студенти-гуртківці на високому рівні представили досягнення наукового гуртка, а саме: наукові досягнення у вигляді тез доповідей на вузівських, всеукраїнських та наукових конференціях, опубліковані студентами у значній кількості, статті у співавторстві з викладачами у фахових видання та виданнях, які входять до міжнародних наукометричних баз даних. Вагомими досягненнями гуртка є розроблені студентами проекти. Гуртківцями, які навчаються за ОС «Магістр», були розроблені рекламні проекти телевізійних каналів та проект просування продукції одного з відомих підприємств кондитерської галузі України.


      

     Велику зацікавленість журі та присутніх викликав розроблений в рамках дисципліни «Маркетинг послуг» та роботи гуртка проект просування туристичних послуг Черкащини, авторами якого є студенти 3 курсу. Студенти представили макет рекреаційної зони, розроблені буклети, пакет туристичних послуг для відвідувачів. 
У результаті проведеного фестивалю студентської науки науковий студентський гурток «Маркетинг» в підсумку посів І місце серед представлених гуртків факультету аграрного менеджменту та представлятиме факультет у фіналі студентського конкурсу, який відбудеться 
17 травня 2017 року в 228 аудиторії 10 корпусу о 10.00.

 

 

Бажаємо успіху та терпіння студентам в конкурентній боротьбі!!!

 

Олена Четверик 
керівник наукового студентського гуртка "Маркетинг"
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook