Навчальну практику з дисципліни «Ветеринарна фармакологія» розпочато із знайомства з корпорацією "УКРЗООВЕТПРОМПОСТАЧ"

5 травня 2017 року

Корпорація "Укрзооветпромпостач" – спадкоємиця найкращих досягнень і традицій системи зооветеринарного постачання, здобутих за її дев’яносторічну історію. Цей сучасний науково-виробничий та навчально-впроваджувальний комплекс з розгалуженою товаро-збутовою мережею філій налічує 130 структур роздрібної і оптової торгівлі в усіх областях України.


У тому, що це один з лідерів на ринку України по розробці, виробництву та реалізації ветеринарних препаратів, кормів та преміксів, БВД та  ЗЦМ, уже в перший день навчальної практики з «Ветеринарної фармакології» переконалися студенти 3-го курсу  факультету ветеринарної медицини.


Відівідувачі дізналися, що понад тисяча фахівців - висококваліфікованих лікарів ветеринарної медицини, вчених та практиків, маркетологів і технологів - працює на її базових підприємствах, серед яких ПрАТ ВНП "Укрзооветпромпостач", Плахтянський завод преміксів і кормових добавок, Новоград-Волинський завод ветпрепаратів, Таращанський комбікормовий завод.


Студентам було запропоновано цікаву екскурсію-знайомство з виробничими приміщеннями ПрАТ ВНП "УКРЗООВЕТПРОМПОСТАЧ". Особливо сподобалося побачене на власні очі  виробництво таких препаратів, як крем-емульсії «ДЕК», принади для знищення щурів «Зообакцид», засобу для боротьби з шкідниками рослин «Актофіт» тощо.


У ветеринарній аптеці студенти мали можливість познайомитися не тільки з асортиментом товарів ПрАТ ВНП «Укрзооветпромпостач», а й узагалі з розміщенням  запропонованої продукції у приміщенні аптеки тай уцілому з її діяльністю.


Студенти дізналися, що за адресою Васильківська, 16 у місті Києві знаходиться також  ветеринарна клініка – оміріяне багатьма місце, де хотіли б працювати після закінчення вишу.

 

Деркач І.М.
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook