Продовження профорієнтаційної роботи: в полі зору учні ЗОШ І-ІІІ ступенів № 286 м. Києва

5 травня 2017 року
   Освіта - основа розвитку особистості, суспільства, нації та держави, запорука майбутнього України. Вона є найбільш масштабною сферою українського суспільства, визна¬чальним чинником його політичної, соціально-¬економічної, культурної й наукової організації.
    Вибір професії – дуже важливий і надзвичайно відповідальний період в житті людини. Цей вибір визначається учнями задовго до останнього шкільного дзвінка.
      Важливі питання щодо вибору майбутньої професії розглядалися із учнями випускних 9-х та 11- х класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 286 м. Києва викладачем кафедри цивільного та господарського права – Горіславською Інною Вікторівною.

     Учням було запропоновано повну інформацію щодо вступної кампанії 2017 року до НУБіП України (роздані друковані матеріали, показаний презентаційний матеріал, надана інформація про можливі варіанти контактів із приймальною комісією, зокрема і через соціальні мережі: Facebook та Вконтакті). Бесіда про професію юриста була сприйнята майбутніми студентами з зацікавленістю.
Інна Горіславська,
доцент кафедри цивільного 
та господарського права
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook