IІI Всеукраїнська науково-практична конференція «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь»

31 березня 2017, 14:01

     29 березня 2017 р. пройшла IІI Всеукраїнська науково-практична конференція «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь». Конференція проходила в м. Житомирі на базі факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету та відділення «Агроінженерія» Житомирського агротехнічного коледжу. 

 
На відкритті конференції з вітальним словом виступив М.М. Тимошенко співголова оргкомітету, кандидат економічних наук, доцент, директор Житомирського агротехнічного коледжу та випускник нашого університету,  почесний ректор Вінницького національного аграрного університету Л.П.Середа. 
У роботі пленерного засідання конференції від факультету конструювання та дизайну НУБіП України взяли участь: декан факультету Ружило З. В., завідувач кафедри надійності техніки, професор А. І.Бойко, доцент кафедри надійності техніки А. В.Новицький.  
 
    Від механіко-технологічний факультет НУБіП України у роботі пленарного засідання конференції взяли участьзавідувач кафедри тракторів, автомобілів та біонергосистем, професор Голуб Г.А., завідувач кафедри механізації тваринництва, доцент Хмельовський В. С.доцент кафедри механізації тваринництва к.т.нАчкевич О.М. 
 
Спектр питань, які були обговорені на конференції був достатньо широким: перспективи розвитку машинобудування в Україні; аспекти забезпечення надійності техніки; наукове забезпечення біотехнологічних та біоенергетичних процесів в аграрному виробництвіадаптивне машинне доїння – інноваційний розвиток доїльних систем. 
Співробітники кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну висловлюють слова вдячності за гостинність професорсько-викладацькому складу факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету та відділення «Агроінженерія» Житомирського агротехнічного коледжу. 
 
 
Доцент кафедри надійності А.В.Новицький 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook