НУБіП України бере участь у виставці "Лідер вищої освіти України"

16 березня 2017 року
Київський палац дітей та юнацтва
16-18 березня у Київському палаці дітей та юнацтва проходить Восьма міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти 2017". Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. У роботі виставки беруть участь багато зарубіжних та вітчизняних навчальних закладів.
 
НУБіП України бере участь у виставці і представляє кращі досягнення університету, та проводить профорієнтаційну роботу запрошуючи учнів шкіл - відвідувачів виставки до навчання в одному з кращих ВНЗ України.
 
На урочистому відкритті виставки за участю президента НАПН України Василя Кременя та депутата Верховної Ради України Віталія Курило відбулось нагородження переможців виставки серед навчальних закладів. За показниками освітньої, наукової, організаційно-виховної та навчально-методичної діяльності НУБіП України визнано Лідером вищої освіти України, що підтверджено дипломом Гран-прі.
На виставковій експозиції університету представлена рекламно-інформаційна продукція: каталоги навчальних планів і програм підготовки Бакалаврів і Магістрів (українською та англійською мовами), буклети факультетів та ННІ, інформаційні матеріали для вступників на програми підготовки фахівців освітніх ступенів Бакалавр та Магістр на 2017 рік. 
Запрошуємо науково-педагогічних працівників університету, студентів, вступників відвідати 
Восьму міжнародну виставку "Сучасні заклади освіти 2017" і експозицію НУБіП України!
 
Дмитро Мотринчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook