Студенти університету на виїзному занятті у Будинку Уряду

28 лютого 2017, 10:00
Доцентами Титарчук І.М. та Негодою Ю.В. кафедри фінансів для студентів економічного факультету та факультету аграрного менеджменту було організовано виїзне заняття до Будинку Уряду.
Будинок Уряду, який був збудований в 1937 році відрізняється цікавим плануванням – має три частини з різною кількістю поверхів. Екскурсія розпочалася з середньої частини, що виходить на вулицю Грушевського, де знаходиться центральний під’їзд будівлі.
Найцікавішим було побувати в залах засідань Кабінету Міністрів України., які усі звикли бачити на екранах телевізорів, а також відчути себе справжніми міністрами, зайнявши їні робочі місця. Найжвавішим місцем Будинку Уряду є прес-центр, де відбуваються бурхливі обговорення з представниками ЗМІ. 
     
Однією із складових частин екскурсії було відвідування Музею історії урядів України. Студенти на власні очі побачили оригінальні матеріали, пов’язані з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема, документи, нагороди, фотознімки, відтворений інтер’єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Також ознайомилися з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату.
А наостанок, студентам було продемонстровано унікальний фільм з архівних відеоматеріалів Будинку Уряду, де відображено історію формування та політики урядів України, показано кадри з життя Михайла Грушевського, Павла Скоропадського та Микити Хрущова. 
     
Майбутні економісти висловили сподівання повернутися у стіни Будинку Уряду вже як міністри. 
 
Доцент кафедри фінансів
Титарчук Ірина 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook