Вчена рада висунула кандидатури молодих вчених на здобуття стипендій Президента України і Верховної Ради та затвердила фінансовий звіт за 2016 рік

22 лютого 2017 року

     22 лютого відбулося і засідання вченої ради університету. Цього разу, як зазначив голова вченої ради, ректор університету Станіслав Ніколаєнко, ми не заслуховуємо звітів і доповідей, оскільки ґрунтовний аналіз діяльності колективу зроблений на конференції трудового колективу. Тому була схвалена пропозиція розглянути нагальні питання.

 

     Спершу вчена рада підтримала висунення кандидатур на здобуття щорічних премій Президента України та Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

     Начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін представив річний фінансовий звіт та план на 2017 рік. Прикро, але в поточному році, аналогічно минулому, не передбачається коштів на придбання, поліпшення матеріальної бази. До того ж маємо дефіцит фінансів на сплату комунальних послуг, який буде покриватися за рахунок спецфонду. Напружена економічна ситуація спонукає нас до, по-перше, економного використання наявних ресурсів, а, по-друге, ефективніше реалізовувати план надходжень. 

 

     Вчена рада підтримала пропозиції навчально-методичної ради НУБіП, які представив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, та рекомендувала до друку навчально-методичну літературу. Таку ж рекомендацію отримали наукові видання університету та монографії. Уточнено теми дисертаційних робіт та призначено наукових керівників і консультантів.

 

 

     Вчена рада розглянула і інші питання життєдіяльності університету.

 

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook