Викладачі кафедри обліку і оподаткування продовжують знайомити майбутніх абітурієнтів з Університетом

7 лютого 2017 року

 Профорієнтаційна робота викладачів кафедри обліку та оподаткування в Чернігівській області

Продовжується проведення профорієнтаційної роботи кафедрою обліку та оподаткування, зокрема, 3 лютого 2017 року доцентом Ганяйло О.М. було проведено зустріч з майбутніми випускниками Олишівської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів Чернігівського району, Чернігівської області.
 
     Учні ознайомились з вимогами щодо вступу до НУБіП України у 2017 р., умовами навчання в університеті, отримали вичурпну інформацію про перелік спеціальностей, організації культурного та спортивного життя студентів НУБіП України.
    Школярів цікавили запитання актуальності підготовки фахівців економічних спеціальностей та їх працевлаштування, умов проживання в гуртожитках та можливості проходження виробничих практик за кордоном. Усіх учнів було запрошено на День відкритих дверей НУБіП України
 
Випускників  Рівненської школи запрошено на навчання до НУБіП України
03 лютого 2017 року учнів 11 класу ЗОШ № 10 м. Рівного було запрошено до вступу в НУБіП України доцентом кафедри обліку та оподаткування Оленою КолесніковоюУчням було презентовано відеоролик «Актуально і сучасно про НУБіП» а також роздані буклети кафедри обліку і оподаткування.
 
     Випускників ознайомили із структурою НУБіП України та його місцем серед вітчизняних та міжнародних рейтингів ВНЗ, перевагами навчання та базами навчально-виробничих практик, можливостями майбутнього працевлаштування та матеріально-технічною базою університету і умовами проживання в гуртожитку економічного факультету. 
     Окремий інтерес викликали нововведення щодо умов вступу до університету у 2017 році та можливості стажування за кордоном, а також реалізація творчого та фізичного потенціалу студентів. Відверті та вичерпні відповіді на запитання учнів стали запорукою для подальшого діалогу із майбутніми абітурієнтами.
Профорієнтаційна робота викладачів кафедри обліку та оподаткування в Київській області
3 лютого 2017 р. викладачі кафедри обліку і оподаткування економічного факультету Кузик Н.П. і Шевчук К.В. провели профорієнтаційну роботу
з учнями 11 класу Новосілківської загальноосвітньої школи I-III ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області.
 
Інформація про Національний університет біоресурсів та природокористування України була представлена у вигляді презентації.

        Із цікавістю учні сприйняли розповідь, в якій йшлося про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, особливості умов вступу 2017 року, а також про навчальну роботу в університеті, культурно-масові та спортивні заходи, про практичне навчання студентів, стажування за кордоном. 
     Величезну подяку висловлюємо директору Новосілківської ЗОШ Ліщук Ірині Олегівні та заступнику директора з виховної роботи Каюк Наталії Миколаївні за сприяння у проведенні профорієнтаційного заходу.
Випускники спеціалізованої школи № 113 м. Києва осеред столичних ВНЗ залюбки обирають для здобуття вищої освіти НУБіП.
Про переваги навчання в державному Університеті з віковою історією протягом багатьох років учням випускних класів розповіла доцент кафедри обліку та оподаткування Слєсар Т.М.
  

Майбутніх абітурієнтів запрошено на День відкритих дверей, у рамках яких вони зможуть ознайомитися не лише з університетом в цілому, а й з кожним окремим факультетом, напрямами, за якими здійснюється прийом, навчальним процесом, науковим, культурним та спортивним життям, перспективами працевлаштування, організацією дозвілля.
Л. Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook