Збори трудового колективу Боярського коледжу екології і природних ресурсів: обговорили підсумки роботи у 2016 році та визначили пріоритети на рік 2017

2 лютого 2017 року

     1 лютого 2017 року пройшли збори трудового колективу Боярського коледжу екології і природних ресурсів, на яких його директор Сергій Кропивко прозвітував про основні досягнення та проблеми, з якими колектив стикнувся у 2016 році і окреслив завдання на 2017 рік. З базового університету на зібрання завітали начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко та декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля.

     Сергій Кропивко зупинився на тому, що у 2016 році отримано ліцензію на ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Агрономія» (що дозволяє коледжу залишитисяу системі вищої освіти України), акредитовано п’ять спеціальностей підготовки молодших спеціалістів – «Екологія», «Садово-паркове господарство», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент» і «Маркетинг». Позитивним є і те, що вперше за останні роки збільшилося число бажаючих навчатися на денній формі навчання та намітилась тенденція до зростання загального контингенту студентів. Зросла і кількість науковців: нині педагогічний колектив коледжу налічує 12 кандидатів наук.

     Серед проблем директор назвав невизначеність статусу коледжу у законодавчому полі (що негативно впливає на профорієнтаційну роботу), зменшення загальної кількості студентів, які навчаються за контрактом.
     У на 2017 році колективу потрібно зосередити зусилля на реалізації заходів щодо виконання програми «Голосіївська ініціатива 2020» та активізувати роботу по залученню позабюджетних коштів, підсумував керівник колежу.

     У обговоренні звіту взяли участь завідувач лабораторії довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи Л.Д. Ященко, голови циклових комісій Л.П. Степаненко, Л.Ю. Кочеригін, З.М. Тітенко, І.Л. Семенюта та голова студентської ради коледжу Тетяна Сидорко. Виступаючі відзначали позитивні зміни і внесли пропозиції щодо покращення роботи трудового колективу: вдосконалення матеріально-технічної бази, необхідність активізації роботи з роботодавцями, міжнародної діяльності.

     Микола Доля запропонував спрямувати зусилля на розширення співпраці коледжу збазовим університетом уметодичній роботі, практичній підготовці студентів, науковій діяльності та запропонував проводити спільні профорієнтаційні заходи.

     Підбиваючи підсумки роботи, Володимир Отченашко зазначив: головними вимогами сьогодення є профорієнтаційна робота, покращення матеріально-технічної та інформаційної бази, створення ради роботодавців, володіння сучасною інформацією, забезпечення якісної освіти. Він акцентував увагу на необхідності активізувати міжнародної і наукової діяльність та поділився з колективом своїм баченням перспектив.

     Учасники зборів трудового колективу та студентської організації позитивно оцінили діяльність закладу, схвалили звіт директора коледжу та підтримали визначені пріоритети на 2017 рік.

Іванна Гетманьчик,
заступник директора 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook