Якісно проведене лабораторне заняття – надійна платформа для закріплення теоретичних знань на практиці інженера

5 грудня 2016 року

     Пройшло відкрите лабораторне заняття на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем з дисципліни «Паливно-мастильні та інші витратні матеріали» на тему «Комплексне визначення якості мастильних матеріалів» для студентів 2 курсу, групи ГМАШ-1603 факультету конструювання та дизайну. Заняття проводили доцент Лавріненко О.Т. та старший викладач Глуховська О.В. Студенти визначали кінематичну в’язкість та індекс в’язкості оливи та відповідність її до діючих стандартів України. В роботі було задіяне відповідне лабораторне сертифіковане обладнання.

     Також відкрите лабораторне заняття проведене і на кафедрі механізації тваринництва з дисципліни «Машини та обладнання для тваринництва» на тему «Доїльні апарати» для студентів 3 курсу групи МАШ-1302 факультету конструювання та дизайну, яке проводили старший викладач Ачкевич О.М. та асистент Василенко Р.Г.

       В ході заняття студенти не тільки теоретично вивчили принципи роботи, регулювання і конструкцію доїльного апарата, але й практично визначили характеристики його роботи. Студенти розбирали і збирали пульсатор доїльного апарата, визначали частоту пульсації, налаштовували апарат на відповідний режим роботи, а також вибирали з групи пульсаторів такі, що відповідають зоотехнічним вимогам. У роботі використовувалися сучасні доїльні апарати провідних компаній світу, таких як WESTFALIA та ALFALAVAL.

     Обидва заняття проведено згідно до вимог про проведення лабораторних занять, про що засвідчили студенти та присутні на занятті заступник декана Сівак І.М. і завідувачі лабораторій механіко-технологічного факультету.

І. Сівак,
заступник декана
механіко-технологічного факультету  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook