25-та зустріч випускників «Колосу»

5 грудня 2016 року

     3 грудня 2016 року пройшла традиційна, вже 25-та, зустріч випускників народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського. Цього разу вона зібрала біля 150 талановитих людей з усієї України, яких доля свого часу пов’язала з «Колосом». 
     Зустрілися, як і годиться, у стінах рідного університету і вітали їх, теж традиційно, діючі учасники ансамблю великим концертом. Випускники розповідали про своє життя, згадували студентські часи, своїх вчителів та, звісно, співали та танцювали. Фінальні пісні «Розпрягайте, хлопці, коней» і «Реве та стогне Дніпр широкий» виконували всі разом – і діючий склад «Колосу» і випускники різних років. Таке виконання вийшло вражаючим.

     А Богдан Ващишин, Вікторія Олексюк, Марія Карначова, Владислав Снігур, Ірина Гопак, Вікторія Овчаренко, Андрій Власенко, Оксана Кондратюк, Олександр Мазур, Марина Дашко та Наталія Шкарівська на цій зустрічі востаннє були господарями. Вже наступного року їх, як і інших випускників, запросять вже як гостей. Від великої сім’ї «Колосу» керівники хорової та танцювальної груп Володимир Якимчук і Валерій Музальов вручили їм дипломи випускників та символічні статуетки, які підтверджують почесне звання випускника ансамблю.

     Зустріч вийшла цікавою, дружньою та теплою: і поспілкувалися, і згадали смішні та не дуже випадки, на які таке багате життя артиста. Тож наступного року, який для «Колосу» буде ювілейним – колективу виповнюється 60 років – пообіцяли приїхати знову. Сподіваємося, ще в ширшому складі.

Катерина Гречана,
староста хорової групи «Колосу» 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook