Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації вдячне викладачам гуманітарно-педагогічного факультету за проведення осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог»

5 грудня 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від керівництва управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації викладацькому складу гуманітарно-педагогічного факультету за високий науковий і педагогічний професіоналізм у підготовці та проведенні осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог» 31 жовтня-4 листопада 2016 р. для старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів Голосіївського району м. Києва.

     Координацію та контроль заходів школи «Юний філолог» здійснював декан гуманітарно-педагогічного факультету Шинкарук В. Д. та його заступники Буцик І. М., Ковальчук В. І., Харченко С. В., Рудик Я. М.

    Наукове-методичне супроводження роботи школи забезпечили кафедра романо-германських мов і перекладу (завідувач Малихін О.В., доцент Бабенко О.В., модератор школи), кафедра англійської філології (завідувач Арістова Н.О.), кафедра іноземної філології і перекладу (завідувач Амеліна С.М.), кафедра культурології (Майданюк І. 3., завідувач).

     У листі висловлено сподівання на подальшу плідну співпрацю з метою активізації профорієнтаційної роботи, популяризації вивчення англійської та європейських мов, а також ознайомлення майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами за фахом «Філологія» на гуманітарно-педагогічного факультеті.

Тарас Малаховський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook