Профорієнтаційна робота кафедри аквакультури: запрошуємо на навчання школярів Бердичівського району

28 листопада 2016 року

     З метою проведення профорієнтаційної роботи асистент кафедри аквакультури Ірина Кононенко відвідала загальноосвітні навчальні заклади Бердичівщини (Житомирська обл.), де розповіла про можливості та перспективи навчання в НУБіП України. 
     Зокрема, при проведені бесіди зі старшокласниками загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням іноземних мов особливу зацікавленість в учнів викликало питання можливості проходження практичного навчання за кордоном та можливості працевлаштування за фахом.

     Жвава дискусія виникла з одинадцятикласниками Бердичівського міського ліцею № 15. Учні задавали величезну кількість питань стосовно переліку конкурсних предметів та прохідного балу для вступу на факультет, умов проживання в гуртожитку та можливості відвідування секцій різного напрямку. 

     Випускники Мирославської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені О.І. Онишка цікавилися термінами проведення вступної кампанії, наявністю державних місць для навчання та сферами працевлаштування після закінчення навчання. 

     Особливу зацікавленість у випускників шкіл, де відбувались зустрічі, викликав відеофільм «Один день з життя факультету». Потім було роздано інформаційні буклети, оголошення з приймальної комісії, а також залишено кілька примірників випуску газети «Університетський кур’єр». На завершення учні заповнили анкети для підтримання зв’язку з університетом. Всіх майбутніх випускників запрошено на День відкритих дверей в університеті.

Н. Вовк,
завідувач кафедри аквакультури 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook